Saturday, April 27, 2013

aku mahu lesen memandu

Assalamualaikum,,

        ehem2,, maaf la.. dah makin berhabuk dan bersawang dah blog hamba ini... huhu,, sekarang makin sibuk dan bertambah sibuk..sekarang aku sibu tolong mak aku menjahit di rumah,, sibuk mengait itu dan ini,, sibuk berlatih main keyboard lah.. hehee.. tambah lagi satu hobi bagi mengisi waktu lapang ada sementara aku belum ke mana.. yang paling latest, aku sangat sibuk ulang alikke driving school..huhu,, masa hari first pergi Kurus KPP hari tu,, bukan main semangat aku.. 6 jam dengar ceramah,, 6 jam tu la aku tak pergi menjenguk ke toilet pon.. sangat semangat kan.. ha'ah.. balik rumah pinggang aku da macam apa dah.. siap kena urut dengan mak aku lagi.. pastu baru okey sikit... terima kasih tak terhingga buat bondaku tercinta!!

       
buku latihan aku,, seminggu jadi kawan rapat

ni nota KPP aku,, maaf la.. terlebih kretif

            Lepas ceramah KPP,, seminggu hidup aku tak aman.. selagi aku tak settlekan test komputer.. aku sangat takut terkandas di awal2 permulaan.. Kalau boleh aku nak lulus dengan cemerlang..Klau dapat full marklagi la bahagia hidup aku.. tak sia2 tidur tak lena seminggu...

ehem2,, ni result test komputer yg sgt dbanggakan

           Okey,, setakat ni semuanya berjalan dengan lancar.. Lepas test komputer,, kena amik pra L pulak.. 3 jam teori.. dengar ceramah lagi.. bapak mengantuk waktu ni..haiyoo,, tapi yang bagusnye.. tiap kali Encik Abu ( penceramah ) tanya soalan kat setiap orang.. soalan itu akan mati bila sampai dekat aku... tahniah buat mereka yang ada dibelakang aku kerana terhindar dari menjawab soalan.. takpe2,, sama-sama kasih..sampai 1 ketika encik Abu bengang,, beliau kata.."kalau awak jawab lagi,, awak yang berdiri atas kerusi.." hehehehe..so,, aku berhenti bersuara..

           masa 3 jam amali pulak,, seronok betul aku first time bawak kereta.. hahaa.. en Ismail yang guide aku masa tu.. ehem2,, beliau sempat tertidur masa hamba memandu.. katanya brek aku secukup rasa.. hahaa.. bila aku dengar beliau berdengkur halus,, lagi la aku cover main brek.. tiap kali lalu bonggol,, baik punya aku tahan brek.. haha.. kesian pulak kalau beliau terjaga.. hahaha (LOLS)

ni amali 3 jam,, cantikkan kasut aku? ehem,, BUM

ni kenderaan yang sengat bertuah krna dipandu oleh aku yg berhemah

view dri cermin pndang belakang..kalau nak belajar memandu,, boleh la call no yang tertera

1 comment:

  1. ...mesti best naik ngn hang.. haha, good job, girl. =)

    ReplyDelete